Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler, öğrencilerle yüz yüze veya online kariyer günleri çalışmalarında buluşturulur.

12.04.2023 87

Okulumuz Rehber Öğretmeni Adem UĞUZLU'NUN daveti üzerine, okulumuza gelen Arpaçay Toplum Sağlığı Başkanı Doktor Özgecan PULLU ve beraberindeki ebe ile hemşire 12. sınıf öğrencilerimize kariyer odaklı sunum gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimize, üniversiteyi kazanma süreçlerini, üniversite hayatlarını ve meslek yaşamları hakkında bilgi vererek, öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtladılar. Ayrıca, YKS süreçlerinde verimli ders çalışma ve meslek  seçimi konusunda da deneyimlerini paylaştılar.

Rehber Öğretmeni Adem UĞUZLU öncülüğünde yürütülen etkinliğimizin bu haftaki bölümünde Emniyet mensupları mesleklerini tanıtarak, öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar.
Arpacay İlçe Polis Merkezi Amiri Tuncer ŞİMŞEK ve Polis Memuru Fuat ÇOLAK etkili sunumları ile öğrencilerimize polisliğin süreçlerini anlattılar. 

 -> icerikler/kariyer-gunleri_13823876.html

 -> icerikler/kariyer-gunleri-devam-ediyor_13895405.html

İLETİŞİM

Adres:
ORTA MAH. DR.İBRAHİM GÖKÇE CAD. ARPAÇAY MIHRALIBEY ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 76A ARPAÇAY / KARS


Telefon
(474) 281 2986


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın