AKADEMİK DANIŞMA KURULU SENE BAŞI TOPLANTISI YAPILDI

Akademik Danışma Kurulu Sene Başı Toplantısı 11/10/2022 tarihinde yapıldı.

24.10.2022 93

24-10-202224-10-2022

AKADEMİK DANIŞMA KURULU SENE BAŞI TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI

1- Açılış yapıldı, yoklama alındı.

2-Okulun eğitim-öğretime hazır bulunduğu okul müdürü Bülent Deniz tarafından belirtildi.öğretmen ve personel açısından herhangi bir eksiklik ve sıkıntı olmadığı, imkanların yeterli olduğu bilgisi okul müdürü Bülent Deniz tarafından verildi.

3- Fizik-Kimya-Biyoloji laboratuvarlarının öğrenciler tarafından etkin kullanılması kararlaştırıldı.             Z-Kütüphanenin etkin kullanılması kararı alındı.Kapalı spor salonunun etkin kullanılması kararı alındı. Okul mescitlerinin meslek dersleri öğretmenleri ve öğrenciler tarafından etkin kullanılması kararlaştırıldı. İmkanlar doğrultusunda kariyer günleri yapılması kararı alındı.

4- Destekleme ve yetiştirme kurslarında öğrencilerin eğitiminin temelden alınması kararı alındı. Okulumuza nakille öğrencilerin gelmesi ve 9.sınıf öğrencilerin ders dışı desteklenmesi açısından halk eğitim iş birliğinde Arapça kursu açılması kararlaştırıldı.

5- Mesleki yarışmalarda öğretmenlerin  iş birliği halinde olunması kararı alındı. Mesleki yarışmalara katılacak öğrencilerin belirlenip hazırlanmaya başlanması kararlaştırıldı. Tüm yarışmalarda ilçe müftülüğünden destek alınması kararı alındı.

6-TÜBİTAK 4006 bilim fuarına katılma kararı alındı.

7-Okul rehberlik servisi tarafından bireysel farklılıkları ortaya çıkarmaya yönelik anket uygulanması kararı alındı. Öğrencilerin bireysel farklılıklarını ortaya çıkarmaya yönelik sosyal, kültürel etkinlikler yapılması kararı alındı. Bu kapsamda futbol turnuvası,bilgi yarışması,müze gezisi,cami-müftülük gezisi yapılması kararı alındı.

8- Okulun tanınırlığı ve marka değerini arttırmak amaçlı ilçemizde merkez ve köy okullarında bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik okulun tanıtımının yapılması kararı alındı. Sosyal medya hesaplarının aktif kullanılması kararı alındı.

9-Veli toplantılarının zamanında yapılması, velilerle iletişim halinde olunması kararı alındı.

10-Toplantı sonlandırıldı.