Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar

Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin katılımıyla "Covid-19 Sürecinde Eğitim Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar" başlığını değerlendirmek için okulumuz konferans salonunda istişare ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Toplantı neticesinde süreçte yaşanan sorunlar tespit edildi ve süreci sağlıklı yönetebilmek için yapılanlar ve yapılabilecek olanlar istişare edilmiştir.

COVID-19 salgını nedeniyle 2020 yılı  mart ayından sonra öğrenciler  okul ortamından uzak kalmışlardır. Ara  ara bazı  kademelerde okullar açılsa da  kalıcı olamamıştır. Bütün  dünyada olduğu gibi ülkemiz içinde beklenmedik  bir durum olduğu için ister istemez sorunlar yaşanmıştır. Okullarda eğitime ara verilmesinin hemen ardından  öğrencilerin okul havasından kopmaması için acil olarak uzaktan öğrenme araçları ve imkânları kullanılarak öğrenmenin sürekliliği sağlanmaya çalışılmıştır. Bu süreçte okulumuz öğrencileri için eğitim-öğretimi etkileyen sorunları görüşmek üzere  öğretmenlerle toplantı yapıldı. Toplantıda yaşanan sorunlar belirli başlıklar altında toplanarak çözümler üretilmeye çalışıldı.

23.11.2021 164

27-10-202109-03-2020