3. Uzaktan eğitim sürecinde

3. Uzaktan eğitim sürecinde "meslektaş dayanışması"

Pandemi sebebiyle uzaktan eğitimde okulumuz öğretmenleri arasında eğitim- öğretimin aksamaması, eğitim- öğretimde verimi artırmak, öğrencileri derse dahil etmek, bu süreçte motivasyonlarını yüksek tutmak için hem zümre içerisinde hem de zümreler arası fikir alışverişi tecrübe paylaşımı ve işbirliği çalışmaları yapılmıştır.  Bu süreçte uzaktan eğitimde okul yöneticileri ve öğretmenler sürekli etkileşim içerisindedirler. Her hafta zümreler içerisinde okulumuzda toplantılar yapılmış olup, öğretmenler süreçteki deneyimlerini,  uyguladıkları yöntem ve metotları diğer meslektaşları ile paylaşmışlardır. Öğretmenlik mesleğinin önemi, hassasiyeti, yüklediği sorumluluklar ve bir öğretmenin taşıması gereken niteliklerden bahsedilerek seminer sona erdirilmiştir.

01.02.2022 212

28-09-202128-09-202128-09-2021